En snygg herr rock är ett av de absolut snyggaste plagg en man kan bära under höst och vinter och en bit in på våren.

Förutom att det ser otroligt snyggt och välklätt ut med en rock, så hjälper förstås en bra rock till att hålla dig varm när det blir kallt ute. En rock är ett perfekt komplement som ett ytterplagg till en kostym, men en herr rock funkar precis lika bra och blir riktigt jäkla snyggt om du klär dig i en outfit som är smart casual eller när du rockar en mer avslappnad outfit som t.ex jeans och skjorta eller tröja.

En herr rock funkar precis lika bra i mer formella sammanhang som privata, även om en del rockar har en mer formell stil än andra och då kanske lämpar sig bäst för tillfällen där det är mer uppklätt och dressad klädsel som gäller.

Istället för att du ska gå och leta efter en rock, så har vi gjort grovjobbet åt dig och här kommer tips på snygga herr rockar som är helrätt för både höst, vinter och en bra bit in på våren.

Studio Total Herr Rock Grå

En grå herr rock från Studio Total som har enkla och rena linjer. Enkelknäppning, sprund baktill och du har två fickor på utsidan med vikbara ficklock samt två innerfickor.

Grått är en relativt neutral färg så du kan kombinera denna rock med en rad olika slags plagg och färger, men grått och svart är ju så snyggt. Så matcha den gärna med ett par svarta jeans eller mörka chinos och en snygg skjorta för världens enklaste, men snyggaste smart casual outfit. 

Snygg herr rock Studio Total

Du kan kolla in denna snygga rock här: Studio Total Herr Rock

J.Lindeberg Wolger Mörkblå Rock

Perfekt för kalla höst- och vinterdagar. En skräddad ullrock från J.Lindeberg. Om det är någon som verkligen kan göra snygga rockar för män så är det just J.Lindeberg och det här är en klassiker i deras sortiment.

En snygg herr rock i klassisk modell som ändå är modern, med en smal passform (vilket är riktigt snyggt), en bröstficka och två sidofickor, snygga hornknappar, fodrad förstås och rymlig nog att bäras över en kavaj eller blazer.

Som så många rockar från J.Lindeberg så är den tillverkad av en exklusiv yllekvalitet.

Det här är en investering som du kommer kunna njuta av många år framöver och förmodligen ett av de bästa val du har (till ett bra pris) när det gäller ullrockar för män. Färgen mörkblå är en klassisk och snygg färg som funkar till det mesta.

Det kan helt enkelt INTE bli fel med den här snygga ullrocken!

snygg herr rock J.Lindeberg

Du kan kolla in och köpa denna snygga herr rock här: J.Lindeberg rock

Bruun & Stengade Herr Rock

En grå rock (herr) från Bruun & Stengade som dessutom kommer med en avtagbar väst. Behåll västen på när det är riktigt kallt ute, och ta av den på varmare höst och vinterdagar eller när det börjar närma sig vår.

Snygga herr rockar Bruun & Stengade

 

Du kan kolla in och köpa denna herr rock här: Bruun & Stengade Herr Rock

Samsøe Samsøe Herr Rock

En brun herr rock i en snygg modell från Samsøe Samsøe.
Det här är ett ytterplagg som kommer ge dig en elegant och snygg stil.

snygg herr rock Samsøe Samsøe

Du kan kolla in och köpa denna snygga rock här: Samsøe Samsøe Rock

Rockandblue Herr Rock

En gråmelerad herr rock från Rockandblue som har två sidofikor, en bröstfucka och två innerfickor. Tillverkad i en skön ullmix med en sprind på baksidan och fodrad på insidan i ett svart tyg. 

snygg herr rock RockandBlue

Du kan kolla in och köpa dena rock här: Rockandblue Rock

Alpha Industries Peacock Rock

Alpha Industries är mest kända för deras numera kultförklarade bomberjacka, och här har dom tagit fram en riktigt cool och snygg rock i kort modell som har rejält med attityd.

När det gäller färgen på en herr rock så är två riktigt säkra färger blå och beige, och den här blåa rocken har två sidofickor, en bröstficka och en innerficka samt en kaxig ficka på ärmen.

Den är i en ullblandning på 60% Ull 40% Polyester med en skön innersida.

Det här är en herr rock för dig som vill ha en kortare modell och som vill ha något som har lite mer attityd.
Den här rocken passar bättre då du kombinerar den med lite mer ledig klädstil, men du kan rocka den på ett fräscht sätt genom att kombinera den med en vit skjorta och chinos för en smart casual look med en liten twist.

herr rock alpha industries Peacoat

Det här är en lite annorlunda kort rock som vi definitivt gillar!

Du kan kolla in och köpa denna herr rock här: Alpha Industries Rock

Filippa K Herr Rock

En klassisk och snygg herr rock mörkblå/svart i en riktigt skön kashmirmix. Det här är en rock med två sidofickor, en snyggt skuren bröstficka och två innerfickor. På baksidan finns ett sprund och vid varje ärmslut finns en svart knapp. Snygg och stilig som vanligt från Filippa K.

Filippa K herr rock

Du kan kolla in och köpa denna rock här: Filippa K Rock

Tiger of Sweden Le Classy Rock

Rena linjer, klassisk modell och snygg. Det här är en rock som anpassar sig helt efter det du bär under. Vill du se mer uppklädd ut? Rocka den med en grå kostym under eller kör ton i ton med en grå kavaj och ljus gråa dressade byxor eller varför inte snygga gråa jeans? Rocka den på ett avslappnat sätt med en vit t-shirt under och gråa jeans eller chinos. Tiger of Sweden kan det här med rockar..

Herr rock Tiger of Sweden Le Classy

Du kan kolla in och köpa denna rock från Tiger här: Tiger of Sweden rock

Studio Total Lambton

Klassisk beige rock från Studio Total. Fyra knappar vid varje ärmslut ser snyggt ut, två fickor på utsidan, två på insidan och rocken är i en ullblanding. Det här är verkligen en klassisk modell som passar för i princip allt. Dra på dig ett par blåjeans och en vit t-shirt för en avslappnad och riktigt fräsch look eller kör uppklätt genom att kombinera med mer dressade byxor och en kavaj. Det är lätt att få till det när du bär en klassisk modell.

Och priset för den här herr rocken är galet lågt.. Köp den innan den tar slut igen.

Snygg herr rock beige studio total lambton

Du kan kolla in och köpa denna herr rock här: Studio Total Herr Rock

En rock är snyggt och ett plagg du bör ha på hösten och vintern.
Våga kombinera din nya rock med en rad olika plagg. Du kan köra både uppklätt och smart casual.
Kör ton i ton eller kombinera din nya rock med andra plagg i kontrasterande färger!

Mer om herrmode, herrkläder och accessoarer för män hittar du här:

  • Snygga herrklockor
    Oavsett om du redan äger ett par brogues eller om du inte har ett par än så är det här några riktigt snygga brogue skor (herr) som du bara måste kolla in!
  • Hoodies herr
    Hoodies är bland det skönaste och snyggaste streetwear man kan ha och det här är snygga hoodies (herr) som är väl värda pengarna!
  • Snygga herrskjortor
    Det här är snygga herrskjortor som INTE kostar skjortan. Vill du ha en snygg skjorta som dessutom är i bra kvalitet så är det här en lista som du bör kolla in!