Vi har testat Le Male Superman Eau Fraiche for men – en herrparfym från Jean Paul Gaultier – och det här är vår recension.

Jean Paul Gaultier Le Male är utan tvekan en av de mest framgångsrika herrparfymer från 90-talet och är en klassiker som än idag är älskad världen över.

Sen originalet släpptes så har vi fått nya flankers (omformuleringar av originalet) av Le Male i princip varje år. En del av dessa omformuleringar är fantastiska, andra är väldigt lika originalet Le Male.

Le Male Superman Eau Fraiche for men är dock annorlunda mot de flesta andra versioner som gjorts av Le Male.

Le Male Superman släpptes 2017 och är identisk till Le Male Popeye Eau Fraiche som släpptes året innan.

Flaskan är en ny version av den klassiska flaskan med en mans överkropp fast med en bild på stålmannen.

Le Male Superman Eau Fraiche for men

Doftnoterna i Le Male Superman:

Toppnoter:  Neroli, Mint, Aldehyd.
Hjärtnoter:  Ambroxan, salvia, tränoter.
Basnoter: Sandelträ, tonkaböna, vanlij.

Så hur luktar Le Male Superman?

Det här är en fräsch herrparfym där en ljuvlig doft av mint blandas med bl.a salvia och neroli (som är otroligt frisk) och där toppnoterna blandas på ett ljuvligt sätt med basnoter som sandelträ, tonkaböna och vanilj.

De tränoter och den vanilj som finns ger denna herrparfym ett djup och skapar kontrast till de övriga doftnoterna, men den blir aldrig tung på något sätt. Alla ingredienser i denna parfym skapar tillsammans en helhet som är frisk, fräsch och samtidigt sexig. Från början till slut.

Jean Paul Gaultier Le Male Superman är en otroligt fin flanker till originalet och det här är absolut en parfym som är så pass lätt och fin att den kan funka lika bra på hösten och vintern som på våren och sommaren.

Superman behåller en del av originalet Le Male’s DNA (sammansättning), men det är inte mycket. Resten är en helt ny parfym som är helt otroligt fräsch och sexig.

När det gäller är prestanda så fick vi med ca 6 sprayningar en hållbarhet på 6-8 timmar och en radie som var ganska så lagom. Folk runt omkring dig kommer lägga märke till parfymen, men det blir aldrig för mycket.
6-8 timmar är bra för en så pass frisk och fräsch parfym.

Le Male Superman Eau Fraiche funkar i nästan alla sammanhang där du vill dofta fräscht. Ta på efter gymmet, innan du går till jobbet eller använd den när du ska på dejt. Det är en sexig herrparfym, så vi rekommenderar den definitivt när du ska ut och träffa tjejen.

Så vad tycker vi killar om Le Male Superman?

Av alla flankers som gjorts av originalet Le Male från Jean Paul Gaultier så är Superman helt klart en av de absolut bästa. Många herrparfymer som är fräscha är oftast just det: bara fräscha. Men här har Jean Paul Gaultier lyckats kombinera spännande ingredienser och fått fram en frisk och sexig parfym för män som vi inte kan få nog av.

Så vad tycker tjejpanelen om Le Male Superman?

Toppbetyg av alla 4. Det här är en herrparfym som tjejer verkligen gillar på en man! Kommentarer som ”Sexig som fan”, ”älskar den”, ”måste köpa den här i julklapp till min kille” säger en hel del om vad tjejpanelen tyckte om Le Male Superman. Det är en fräsch och sexig herrparfym som kvinnor tycker om på killar.

VÅRT BETYG

Fräsch. Sexig. Det är omöjligt att stå emot den förföriska blandningen av neroli, mint, vanilj och allt det andra som finns i denna fantastiska parfym. Det här är en parfym som tjejer tycker om och som du bara måste ha.

Ett tips: det här är en flanker som potentiellt försvinner helt från marknaden, och det är i nuläget bara ett fåtal som har den i lager – så passa på innan det är för sent!

Köp ENDAST original.
Vi köpte vårt här och rekommenderar att du köper den här: Le Male Superman

FÖRDELAR MED LE MALE SUPERMAN:

  • En herrparfym som är fräsch, lätt och samtidigt sexig.
  • Bra prestanda: håller lätt över 6 timmar och har en bra radie.
  • Fräsch, manlig och sexig – perfekt för en dejt men funkar precis lika bra när du är ute med dina vänner eller när du ska vara på kontoret.
  • En av de finaste omformuleringarna som gjorts av Le Male.
    En herrparfym man måste ha helt enkelt.

NACKDELAR MED LE MALE SUPERMAN:

  • Absolut inga. Förutom att det finns en risk att den försvinner när nya versioner släpps. Passa på och beställ med andra ord!

SLUTBETYG: 8.5/10

En flanker på ett av 90-talets mest populära herrparfymer som luktar maskulint, attraktivt och fräscht.

Det här är en riktigt bra herrparfym som både du och dom runt omkring dig kommer njuta av.

Du kan köpa Le Male Superman till ett bra pris här: Jean Paul Gaultier Le Male Superman

Här har du mer tips och recension om bra herrparfymer: