Perfecto har testat Prada Luna Rossa och det här är vår recension av denna herrparfym.
Luna Rossa är originalet i kollektionen ”Luna Rossa” som Prada släppte 2012 och är en EdT (Eau de Toilette.)

Prada Luna Rossa

Bild ovan:
Prada Luna Rossa EdT kommer i en snygg, modern och stilren parfymflaska.

Prada Luna Rossa har bland annat dessa doftnoter:

  • Toppnoter: Lavendel och apelsin.
  • Hjärtnoter: Salvia och mynta.
  • Basnoter: Ambroxan och ambra.

Kombinationen av lavendel och apelsin är det man direkt känner doften av när man tar på Prada Luna Rossa. Det här är inte en klassisk doft av lavendel utan en mjukare doft som tillsammans med apelsin skapar en fräsch och fin öppning.

Efter några minuter kommer resten av doftnoterna fram och det blir ännu fräschare tack vare myntan och salvian som jordas av en varm, fräsch och elegant doft av mysk (ambroxanet) och ambra.

Kombinationen av mynta, salvia och just mysken skapar en fräsch, lätt tvålig och maskulin doft som är både lätt och fräsch med ett djup.

Man känner att det är en parfym från Prada. Det är hög kvalitet som gäller och det är en fräsch och underbar doft som mest kommer till sin rätta under vår, sommar och höst eller när du helt enkelt vill känna dig riktigt fräsch och attraktiv.

Det som skiljer Prada Luna Rossa från andra fräscha herrparfymer är det där unika som Pradas dofter har och kombinationen av mysk, salvia, ambroxan och mynta. Manligt, fräscht och sexigt på ett fantastiskt sätt!

Så vad tycker vi killar om Prada Luna Rossa?

Luna Rossa är en herrparfym som är klockren när det är lite varmare ute. Det är en fräsch och attraktiv doft som är helt perfekt till vår, sommar och en bit in på hösten. Man känner sig otroligt fräsch med denna parfym och den har en attraktiv doft som man inte får nog av. Ett givet val när det är varmare ute eller när man bara vill ha den där fräscha doften som är så tilltalande.

Vad tycker tjejpanelen om Prada Luna Rossa?

Alla tjejer i vår testpanel gav Prada Luna Rossa tummen upp. Manligt, riktigt fräscht och sexigt var några ord som användes av tjejpanelen att beskriva denna parfym.

Med mellan 4-6 sprayningar fick vi en radie på ungefär en armslängds avstånd och hållbarheten var ungefär 4 timmar. Doften är fantastisk men du kan med fördel använda dig utav en parfymbehållare när du går ut en längre tid eller när du reser bort. Återapplicera med 3-4 timmars mellanrum så att du konstant luktar fräscht och gott.

VÅRT BETYG

Prada Luna Rossa är en otroligt frish, fräsch och fin herrparfym som är lätt tvålig och som har ett sexigt djup tack vare mysk och ambroxan. Det här är en god herrparfym som skiljer sig från andra fräscha parfymer och just därför är värd att investera i. Man känner sig likadan som doften när man har på sig Luna Rossa: fräsch, attraktiv och sexig och Luna Rossa är en herrparfym som tjejer definitivt gillar och finner attraktiv på män.

Kommer du gilla denna parfym? Förmodligen.
Kommer du få komplimanger när du har på dig denna parfym? Definitivt.

Är du ute efter en god herrparfym som är perfekt för vår, sommar och semester så bör du köpa Luna Rossa!

Vi köpte in denna herrparfym på ett snabbt och säkert sätt här: Prada Luna Rossa

FÖRDELAR MED PRADA LUNA ROSSA:

  • En herrparfym som är fräsch och frisk med ett djup.
  • En perfekt parfym för vår, sommar, semester och tidig höst.
  • En parfym som tjejer definitivt gillar på killar.
  • En snygg parfymflaska.

NACKDELAR MED PRADA LUNA ROSSA:

  • Prestandan är inte den bästa. Men så är detta också vanligt med denna typen av fräschare dofter och det är inget udda. Är du ute en längre tid så rekommenderar vi att du återapplicerar efter några timmar. I våra tester höll denna parfym i snitt ca 3-4 timmar vilket betyder att du bör se till att använda en parfymbehållare.

SLUTBETYG: 8/10

Du kan köpa denna herrparfym med snabb leverans och trygg e-handel här: Prada Luna Rossa

Denna recension (review) gjordes 2020-05-25.

Mer om herrparfym hittar du här: