Perfecto har testat Prada L’homme Intense och det här är vår recension av denna herrparfym som släpptes 2016. Prada L’homme Intense ingår i serien ”L’homme” och är en flanker till originalet Prada L’homme. Prada L’homme Intense är en intensivare och djupare version av originalet och är en EdP (Eau de Parfum.)

Prada L'homme Intense

Bild ovan:
Prada L’homme Intense eDp kommer i en riktigt läcker parfymflaska.

Prada L’homme Intense har bland annat dessa doftnoter:

  • Toppnoter: Iris.
  • Hjärtnoter: Patchouli och ambra.
  • Basnoter: Sandelträ, läder, tonkaböna.

Originalet Prada L’homme är känd (och älskad) för sin speciella doft av iris som i Prada L’homme ger ett lätt tvåligt och fräsch intryck. Prada L’homme Intense har behållit samma underbara doft av iris, men tar doften till en helt ny dimension. Öppningen är som originalet L’homme med iris och det är Pradas ljuvliga signaturdoft som är fantastiskt fin. Doften av iris ligger kvar ett bra tag och efter en stund kommer en djup och fyllig doft av patchouli som tillsammans med undertoner av sötma från ambra skapar magi. Det är nu Prada L’homme Intense verkligen skiljer sig från originalet och visar sin intensiva sida.

När Prada L’homme Intense väl lagt sig kommer en trio av doftnoter in som består av mjuk sandelträ, sexig läder och en söt doft av tonkaböna. Kombinationen av läder, det söta från tonkaböna och ambra, lädret, sandelträt och iris är oemotståndlig och resultat är helt enkelt en intensivare och djupare version av originalet där man får det originalet hade, fast mer maskulint och sexigare.

Läder med iris är en fantastisk kombination som vi sett i andra herrparfymer, men det här är inte som andra herrparfymer. Det här är iris gjort på Pradas unika sätt.

Som det mesta vi sett (i parfymväg) från Prada genom åren så är det hög kvalitet som gäller. Det doftar gott på ett lyxigt och fint sätt.

Det här är en galet god herrparfym som både tjejer och killar kommer tycka om.

Så vad tycker vi killar om Prada L’homme Intense?

Prada L’homme Intense är en god herrparfym som funkar året om. Den har både ett djup och en fräschhet som gör att den funkar precis lika bra till vår och sommar som till höst och vinter. Den tar det bästa som Prada L’homme hade och tog det till en ny nivå. Det är en väldigt attraktiv herrdoft och man känner sig både fräsch och sexig när man bär Prada L’homme Intense. En favorit bland många av oss och komplimangerna blir många när man är ute och har på sig denna herrparfym.

Vad tycker tjejpanelen om Prada L’homme Intense?

Toppbetyg från 4 av 5 tjejer i testpanelen där alla tyckte att Prada L’homme Intense var en av de bästa herrparfymer dom provat. Positiva kommentarer och många beskrev denna herrdoft som unik och speciell.

Med mellan 4-6 sprayningar fick vi en radie på ungefär en och en halv armslängds avstånd och hållbarheten var ungefär 5-7 timmar. Bra hållbarhet och radie med andra ord där de omkring dig kommer känna av denna doft flera timmar efter att du applicerat den.

VÅRT BETYG

Prada L’homme är en av världens mest populära herrdofter och Prada L’homme Intense behåller det som de flesta älskar med originalet och gör den mer intensiv och djup. Prada L’homme Intense lyckas med konststycket att vara både fräsch och djup på samma gång. Vi älskar att man kan njuta av Pradas irisdoft i kombination med andra extremt fina dofter. . Prada L’homme Intense är en ”säker” herrparfym på det sättet att de flesta kommer att tycka om den. Både tjejer och killar i din närhet kommer gilla L’homme Intense!

VI rekommenderar definitivt L’homme Intense och det är en unik och grymt god herrparfym som sticker ut i mängden på ett riktigt bra sätt.

Vi köpte in denna herrparfym på ett snabbt och säkert sätt här: Prada L’homme Intense

FÖRDELAR MED PRADA L’HOMME INTENSE:

  • En herrparfym som tar det bästa med L’homme och gör det ännu bättre.
  • En herrparfym som funkar lika bra till vår och sommar som till höst och vinter.
  • En god parfym som både tjejer och killar tycker om.
  • En riktigt snygg parfymflaska.
  • Bra prestanda med bra hållbarhet och radie.

NACKDELAR MED PRADA L’HOMME INTENSE:

  • Det finns egentligen inga nackdelar. Det är en unik och riktigt god parfym för män som är omtyckt av många. Du kommer få komplimanger och du kommer njuta av denna goda herrdoft!

SLUTBETYG: 8.5/10

Du kan köpa denna herrparfym med snabb leverans och trygg e-handel här: Prada L’homme Intense

Denna recension (review) gjordes 2020-06-05.

Mer om herrparfym hittar du här: