Paco Rabanne släppte originalet one million 2008 och det var en herrparfym som snabbt klättrade upp på topplista efter topplista i både Sverige och utomlands. One million EdT (originalet) hade en kombination av mandarin, kanel, mynta, läder, olika tränoter och patchouli, och resultatet var en sexig och förförisk doft som de flesta tjejer och killar inte kunde få nog av.

One million Privé släpptes 2016 och behåller den där klassiska kombinationen av mandarin och kanel, men resten av denna parfym har ändrats och gått i en lite annan riktning där vi bland annat får njuta av tobak, myrra, rökelse, patchouli och tonkaböna.

One Million Privé tar med andra ord en ny riktning och är definitivt en mörkare och djupare version av originalet 1 million.

One Million Privé är en EdP (Eau De Parfum.)

One Million Privé

Bild ovan:
One Million Privé kommer samma unika flaska som originalet – i form av en guldtacka – men med en mörkare färg samt en genomskinlig baksida.

One Million Privé EdP har bland annat dessa doftnoter:

  • Toppnoter: Kanel och mandarin.
  • Hjärtnoter: Myrra och tobak (hookah).
  • Basnoter: Patchouli och tonkaböna.

One Million Privé öppnar upp på ungefär samma sätt som originalet, men efter bara någon minut kommer den där otroligt sexiga och förföriska tobaken in med en dos av myrra i bakgrunden. Om du har rökt (eller känt doften av) vattenpipa (shisha/hookah) så kommer du känna igen denna typ av tobak. Det är inte någon rökig och torr form av tobak utan det är en mjuk, söt och helt fantastisk form av tobak som är otroligt fin.

Doften av myrra som ligger i bakgrunden lyfter doften av tobak och kombinationen är perfekt.

När One Million Privé till slut lägger sig så kommer en dos av patchouli in tillsammans med en utsökt mjuk och söt doft av tonkaböna.

En numera modern och klassisk kombination av basnoter som de flesta tycker om och som definitivt drar många komplimanger.

Om du förväntar dig en parfym som är likadan som originalet så kommer du bli besviken. One Million Privé skiljer sig från 1 million. Och den skiljer sig så pass mycket att vi (och alla som har provat den) tycker att den är mycket bättre än originalet 1 million.

Så vad tycker vi killar om One Million Privé?

One Million Privé tog den fina öppningen av originalet 1 million och gjorde om resten av parfymen till något som är mycket bättre. Det här är en manlig, sexig och någorlunda söt (speciellt när den lägger sig) herrparfym som är otroligt god och definitivt att föredra framför originalet. Vi kan inte få nog, och det kunde inte de som fick prova den.

Komplimanger? Absolut.

Vad tycker tjejpanelen om One Million Privé?

”Älskar den”, ”Tokigt mysig”, och ”den här var sjukt sexig” var några av kommentarerna vi fick från de tjejer som sitter i panelen. Det här är en parfym som tjejer definitivt tycker om och som garanterat kommer få folk att ge dig komplimanger.

Parfymens radie och hållbarhet

Radien är hur långt från din kropp parfymen sprider sig.
Radien kan man påverka genom att anpassa antalet sprayningar.

Med mellan 4-6 sprayningar fick vi en radie på ungefär 1 meters avstånd.
Det är en bra radie för en parfym och One Million Privé lämnar dessutom ett bra doftspår när du rör dig.

Hållbarheten är hur lång tid doften ligger kvar på huden.
Hållbarheten kan man påverka genom att anpassa antalet sprayningar.

Hållbarheten för denna parfym med 4-6 sprayningar var ungefär 6 timmar.
Det är en bra hållbarhet.

VÅRT BETYG

Det är svårt att inte gå och bli lite småkär i One Million Privé. Det här är en modernare, varmare, djupare och mer förförisk version än originalet. Öppningen är lika fin som originalet, men det är när One Million Privé lagt sig som den där förföriskt söta, manliga och sexiga kombinationen av patchouli och tonkaböna kommer in som gör den smått beroendeframkallande.

Kort och gott: gillar du att få komplimanger så bör du kolla in One Million Privé. 9/10 av både tjejer och killar kommer absolut att älska den.

Älskade du originalet så är det här ett givet val. Om du väljer mellan originalet och One Million Privé så skulle vi rekommendera One Million Privé först och sen 1 million. Båda är populära bland tjejer och killar men One Million Privé känns lyxigare och man får definitivt fler komplimanger med denna herrparfym.

Vi har hört att One million Privé eventuellt kommer att sluta säljas i Sverige, flera handlare har redan helt slut på denna parfym så vi rekommenderar definitivt ett köp innan det händer.

Köp endast original!
Vi köpte in denna herrparfym på ett snabbt och säkert sätt här: Paco Rabanne One million privé

FÖRDELAR MED ONE MILLION PRIVÉ:

  • Skiljer sig från originalet på ett bra sätt.
  • Funkar att använda året runt.
  • En magnet för komplimanger. Både män och kvinnor tycker om denna parfym.
  • Helt klart godkänd prestanda.
  • Djup, söt, maskulin, varm och sexig. Känner man doften vill man komma nära.

NACKDELAR MED ONE MILLION PRIVÉ:

  • Inga.

SLUTBETYG: 8/10

Du kan köpa denna herrparfym med snabb leverans och trygg e-handel här: One million privé

Denna recension (review) av Paco Rabanne One million privé gjordes 2020-07-18.

Mer om goda herrparfymer hittar du här: