Vi har testat L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Daily Moisturiser Anti-Tiredness.

En ansiktslotion för män från L’Oréal Paris i deras serie som dom kallar ”hydra energetic.”
En linje av produkter som har tagits fram för att hjälpa oss män att bekämpa tecken på trötthet.
Det låter bra. Än så länge. För vem har inte varit med om att man ser trött ut?

Typ hela vinterhalvåret 😉

Enligt L’Oréal Paris så ska den denna återfuktande lotion hjälpa till att bekämpa tecken på trötthet, varav att huden drar ihop sig, förlorar sin spänst och att den ser grov ut är några av dessa. Främsta ingredienserna är deras egna formula som dom kallar för Oxygen -CP och vitamin C.
Vi kan även se koffein och magnesium i denna ansiktslotion.

Så hur funkar den?

Vi gillar konsistensen. Lätt, kladdar inte och går relativt snabbt in i huden.
Efter några dagars användning – främst på morgonen för att avgöra om man faktiskt ser piggare ut av den – så tycker vi att den funkar relativt bra. Mycket tack vare att just Vitamin C  ofta ger huden lyster, jämnar ut hudtonen och ger huden spänst. Det finns en anledning till att C-vitamin ingår i många ansiktskrämer och ansiktsserum som är till för att skapa mer lyster och fräschhet i ansiktet.

Koffeinet hjälper till när det gäller att reducera påsar och mörka ringar under ögonen och kombinationen med Vitamin C funkar bra. Men detta gäller vid kontinuerlig användning. Du lär inte märka någon större skillnad efter en applicering.

Den återfuktar relativt bra. Vi rekommenderar inte L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Daily Moisturiser för dig som har riktigt torr hud. Vi tycker helt enkelt inte att den klarade av torr hud på ett optimalt sätt.

Men har du lätt torr hud, normal hud eller blandad hud i ansiktet där du inte är alltför torr så kan du definitivt testa denna ansiktslotion.

Priset ligger på runt 125 kr för 50ml.

Du kan köpa den här ansiktskrämen för män här: Hydra Energetic

Vi tycker L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Daily Moisturiser är en relativt bra produkt (dock ej om du har för torr hud) och den gör ett ganska bra jobb med att fräscha till ett ansikte som ser trött ut.
Förvänta dig dock inga underverk.

Denna lotion får den 6.5/10 i betyg av oss.

Köp L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Daily Moisturiser: L’oreal Hydra Energetic

Vill du har mer tips och guider när det gäller skönhet för män? Då rekommenderar vi detta:

  • The Ordinary Recension
    Vi har testat tre produkter från The Ordinary i denna recension och om du vill veta hur du kan få ett fräschare och snyggare ansikte så är det här en recension du inte får missa!
  • Rakgel bäst i test
    Det finns hundratals olika rakgel för män och det är svårt att veta vilken som är bäst. Perfecto har testat rakgel för män och det här är ett bäst i test du måste kolla in om du rakar dig!
  • Läppbalsam för män
    Torra och nariga läppar är otroligt vanligt, men det finns sätt att få till mjuka och fina läppar. Här har vi testat olika läppbalsam för män och det här är det du vill läsa om du har problem med torra läppar.