Det finns många olika faktorer som kan påverka hur vår hud mår. Hur man lever, vilken livsstil man har, hur man tar hand om sin kropp och vad man utsätter sin hud för spelar in i hur huden mår.

En viktig sak man kan göra för att hjälpa sin hud att må bra är att använda någon form av återfuktning i form av en kräm.

Genom att återfukta sin hud med en kräm som innehåller ingredienser som är effektiva för att motverka eller ta bort rynkor samt volymförlust och förbättra saker som hudens elasticitet och fina linjer kan man både se yngre och fräschare ut och dessutom ha en hud som faktiskt mår mycket bättre inifrån och ut.

Att ha en bra rutin för ansiktsvård är essentiellt för att hantera och minimera allt från rynkor till volymförlust, försämrad elasticitet och torr hy.

När din hud mår bättre kommer ditt ansikte att se bättre ut och du har större chans att se yngre och fräschare ut längre.

Att välja rätt anti-age kräm är inte lätt, inte minst på grund av att alla har lite olika hud med olika hudtillstånd. Dessutom finns det många olika anti-age krämer på marknaden att välja på och det är långt ifrån alla som innehåller tillräckligt mycket av de mest effektiva ingredienserna.

Dessutom är det inte alla som innehåller en bra kombination av de ingredienser som tillsammans effektivt kan hjälpa till att återfukta, ta bort rynkor och förbättra huden på olika sätt.

På grund av detta är det viktigt att välja rätt och vi har under en längre tid testat ett antal olika anti-age krämer.

Då det generellt sett tar mellan 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter så har vi behövt en längre tid för att testa ordentligt.

Olika krämer funkar olika på olika människor, men det här är i alla fall våra 5 favoriter när det gäller bästa anti-age kräm.

Ole Henriksen Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Crème

Ole Henriksen Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Crème är en otrolig anti-age kräm som är laddad med bra ingredienser. Den innehåller bakuchiol som är ett alternativ till retinol (båda är två av de mest effektiva anti-age ingredienser som finns.) Bakuchiol är till skillnad mot retinol mer skonsam mot huden vilket gör denna kräm till ett bra val för dig med känslig hud. Det här är en av de bästa anti-age krämer vi testat.

Anti-age kräm bäst i test - Ole henriksen

Du kan se mer och köpa denna anti-age kräm här!

Elemis Pro-Collagen Marine Cream

Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 från Elemis är en flerfaldigt prisbelönt anti-age kräm som har en unik konsistens som hjälper mot rynkor samt både fina och djupa linjer. Den hjälper även till att förbättra hudens elasticitet och återfuktar huden i ansiktet på ett effektivt och bra sätt. Den innehåller även ett solskydd med SPF 30 vilket är positivt. Det här är en anti-age kräm som vunnit flera priser för bästa kräm mot rynkor och som otroligt många män och kvinnor världen över rekommenderar.

Anti-age kräm Elemis

Du kan se mer och köpa denna anti-age kräm här!

Sisleÿa L’integral Anti-Age Extra-Riche

Den är inte billig men den är en helt otrolig anti-age kräm som effektivt fräschar upp, ger en lyster och är otroligt bra mot rynkor och fina linjer. Man ser skillnad och huden känns fantastisk när man använder sig utav denna anti-age kräm. Är du ute efter en av de bästa ansiktskrämer som finns så bör du ta dig en titt på Sisleÿa L’integral Anti-Age Extra-Riche Cream från Sisley.

Anti-age kräm Sisleÿa L'integral Anti-Age Extra-Riche

Du kan se mer och köpa denna anti-age kräm här!

Dermalogica Overnight Retinol Repair+Buffer Cream

Egentligen inte en produkt utan två, men det är en kombination som kan åstadkomma fantastiska resultat. Overnight retinol repair samt buffer cream från prisbelönta Dermalogica är en kombination av ansiktskrämer som är effektiv mot rynkor, linjer och andra ålderstecken samt helt fantastisk när det gäller att återfukta och fräscha upp trött hud. Det här är två anti-age krämer som bland annat innehåller effektiv retinol, C-vitamin, aloe vera och andra ingredienser som är bra för ditt ansikte och som kan hjälpa till att få till ett fräschare och finare ansikte.

bästa anti-age kräm

Du kan se mer och köpa detta anti-age paket här!

Medik8 Crystal Retinal 6

Crystal Retinal 6 från Medik8 är en anti-age kräm som innehåller effektiva ingredienser som retinol, hyaluronsyra och c-vitamin av högsta kvalitet. En prisbelönt anti-age kräm som gav oss fantastiska resultat och som rekommenderas av många män och kvinnor världen över.

Anti-age kräm Medik8 crystal retinal 6

Se mer och köp denna anti-age kräm här!

En bra anti-age ansiktskräm kan hjälpa till att ta bort rynkor och skapa en mer hälsosam, smidigare och finare hud i ansiktet och alla dessa krämer i denna topplisa är bland de absolut bästa som finns på marknaden.

Mer om ansiktsvård och skönhet för män:

  • Rakgel bäst i test
    Rakgel är en viktig del av en bra rakning och det här är vårt bäst i test!
  • Rakset för män
    Det här är några av de bästa rakset för män som finns just nu!
  • Solkräm bäst i test
    En effektiv solkräm är viktigt för att skydda din hud! Det här är vårt solkräm bäst i test!