När Arnold Schwarzenegger (i hans nu kultförklarade roll) i filmen The Terminator sa dom där kända orden ”I’ll be back” som skapat memes världen över – så menade han verkligen det.

Terminator 6 ligger i produktion och det är inte bara Arnold som kommer tillbaka – Linda Hamilton kommer även hon att återvända. Robert Patrick som är känd från hans roll i Terminator 2 kommer dock inte att återvända.

Terminator 6 har bekräftats, men information om handlingen och annan info som vi självklart är nyfikna på har ej ännu släppts. Det verkar dock som att filmen kommer vara en fortsättning på Terminator 1 och 2.

James Cameron har bekräftat att Terminator 6 helt enkelt kommer ignorera allt som skett i alla Terminator filmer som släppts förutom just 1:an och 2:an.

Vilket vi tycker är helt fantastiskt eftersom de två första Terminator filmerna var dom enda som faktiskt var riktigt bra. Detta tycker även James Cameron och just därför tar den här vid på något sätt efter de två första filmerna.

Lite skeptiska är vi – mest på grund av allt det som faktiskt släpptes efter 2:an, men vad vi gillar är att kultfilmen The Terminator är tillbaka och att en del av de som kommer ligga bakom produktionen av Terminator 6 själva tycker att allt från 2:an var.. Skit 😉

Preliminärt releasedatum för Terminator 6 är planerat för November 2019.
Perfecto publicerar självklart mer nyheter kring T6 när vi får det!