Håravfall. En mardröm får de flesta av oss män – och som vi skrev i vår artikel: Manligt håravfall  – så är det något som drabbar över 95% av oss män.

Det betyder att många män har tappat hår, eller kommer att börja tappa hår. Det är för de flesta en otroligt jobbig sak att gå igenom, men det finns en del olika sätt att behandla håravfall och vi har under några månader testat Minoxidil Orifarm Forte (50 mg/ml).

Minoxidil Orifarm Forte är ett läkemedel i flytande form som ska stimulera hårväxten.

Minoxidil Orifarm Forte Recension

Minoxidil är ett av få läkemedel som i studier bevisligen har visat sig faktiskt fungera för att behandla håravfall, där många män har fått bra resultat, vilket gör den till en otroligt viktig sak för män att använda om man börjar tappa hår.

Minoxidil Orifarm Forte innehåller den aktiva substansen Minoxidil som i studier visat sig stimulera hårväxten.

Minoxidil Orifarm Forte används för att främst behandla håravfall i ett tidigt skede och även mindre former av ärftligt håravfall (androgen alopeci) hos män över 18 år. Men Minoxidil kan även fungera på håravfall i ett senare stadie, så det är väl värt att prova.

Minoxidil Orifarm Forte används även för att minska eller stoppa ytterligare håravfall.

Har du med andra ord tappat en större mängd hår, så kan det vara för sent, men om du nyligen börjat tappa hår, eller har områden där du tappat ett tag men inte är helt kal så kan Minoxidil Orifarm Forte ge dig riktigt bra resultat.

4 av 5 män upplever resultat som att håravfallet bromsats upp eller slutat helt och en stor del av de som använder Minoxidil Orifarm Forte upplever även positiva resultat som delvis eller hel håråterväxt.

Med andra ord: Minoxidil Orifarm Forte är en produkt som funkar. Hur mycket den funkar och vilka resultat du kan få beror helt och håller på hur länge du har tappat hår och hur allvarligt håravfallet är.

Med tanke på hur viktigt håret är för de flesta av oss män, så tycker vi det är värt att testa Minoxidil Orifarm Forte oavsett i vilket skede du är. Ett undantag är om det är uppenbart att du kommit väldigt långt i processen där du kanske tappat stora delar av ditt hår.

Det är viktigt att förstå att detta är en långvarig behandling där du kan förvänta dig en synlig effekt efter ett par månader eller en längre tid. Så ge hela processen lite tid och var tålmodig. Resultat kommer först efter en viss tids användning så det är viktigt att regelbundet applicera Minoxidil.

Dessutom är det viktigt att komma ihåg att den effekt och de resultat du får av behandlingen endast håller i sig under en pågående behandling. Det är endast under pågående behandling som du bromsar upp håravfallet och som du stimulerar hårtillväxt.

Slutar du använda Minoxidil Orifarm Forte så kommer effekten avta (vanligtvis efter några månader) och processen med att tappa hår kommer sätta igång igen.

Det är superenkelt att applicera Minoxidil Orifarm. Det är en flytande lösning och du sprayar helt enkelt lösningen i hårbotten – i och runt de områden som du börjat tappa hår i. Du ska applicera Minoxidil två gånger om dagen, med jämna mellanrum, så gärna morgon och kväll.

VÅRT BETYG

Vi använde Minoxidil Orifarm Forte (50 mg/ml) under 3 månader och vi fick alla lite olika resultat. En del fick tillbaka en större mängd av det hår dom tappat och upplevde dessutom att håret som kom tillbaka var tjockare och finare än tidigare. Andra fick tillbaka hår, men inte lika mycket. Så resultatet varierar verkligen från person till person.

Men i princip alla fick positiva resultat efter 3 månader. Vilket gör att vi verkligen rekommenderar att prova Minoxidil Orifarm om du börjat tappa hår. Värt att notera: alla som provade Minoxidil använder fortfarande produkten.

Håret är trots allt något som de flesta av oss faktiskt vill behålla, så varför inte ge Minoxidil en chans och se om den hjälper just dig. Kom ihåg att det tar tid bara. Var tålmodig. Det kan ta flera månader innan du ser resultat!

Se till att du köper en äkta produkt!
Köp 3 pack (50 mg/ml) ONLINE, så blir det billigare.
Vi köpte vår Minoxidil här: Minoxidil Orifarm Forte

FÖRDELAR MED MINOXIDIL ORIFARM FORTE:

  • Funkar för många.
  • Bromsar upp / stoppar håravfallet.
  • Du kan få tillbaka hår du tappat, och håret som växer tillbaka är ofta lite tjockare och finare än tidigare.
  • Lösningen är enkel att applicera.

NACKDELAR MED MINOXIDIL ORIFARM FORTE:

  • Egentligen inga. Det enda skulle vara att den inte funkar för absolut alla. Har ditt håravfall pågått under en längre tid och om du är relativt kal så är chanserna inte lika stora att du får ett positivt resultat.

SLUTBETYG: 10/10

Det finns helt enkelt inget annat som faktiskt fungerar som Minoxidil.
Vi ger denna produkt 10/10 av den enkla anledningen att vi inte har så många andra val och att när den fungerar – så funkar den bra!

Du kan köpa Minoxidil här Apotekets Minoxidil Orifarm Forte