Den första söndagen på året är förbi och det är nu den absolut bästa tiden att dejta börjar.

Den första Söndagen på året är den dag både dejtingsajter och dejtingappar har absolut flest användare som även är mest aktiva. Årets första Söndag inföll i år den 5:e Januari och ett tag framöver är den tid du definitivt bör se till att du har din profil redo och att du använder den dejtingsida eller den dejtingapp du nu finns på.

Så vad händer i början på året?

Det finns en rad olika anledningar till att så många söker sig till dejtingsidor och dejtingappar i början på året. Många par bryter efter julledigheterna – en tid som ska vara fylld av lycka och välmående – men som inte alltid slutar på ett bra sätt för ett förhållande.

Nyårslöften är en annan anledning till att så många börjar dejta intensivt i början på året. Oavsett om man varit singel ett tag eller om man nyss lämnat ett förhållande så är det nu man bestämt sig för att hitta en ny person! Ut med det gamla, in med det nya.

Dessutom väntar Alla Hjärtans Dag i Februari, vilket många tänker på och som leder till att man använder appar och sajter för att hitta en ny person att vara tillsammans med.

Sen är det förstås vintertid som är fylld av kyla och mörker vilket leder till att man gärna vill hitta någon som får en att skratta, må bra och som man kan mysa med på alla sätt och vis.

Vad betyder detta för dig som vill träffa tjejer?

Om du är intresserad av att träffa tjejer så är det nu du definitivt bör se till att du blir mer aktiv när det gäller just dejtandet.

Nu är den tid då det kommer finnas mer tjejer på både dejtingappar och dejtingsidor som är mer aktiva än någonsin när de ska hitta en kille och det betyder att du har högre chanser att hitta en ny person att dejta.

Dejtingtips

Använd en dejtingapp. Det är idag ett av de absolut enklaste sätten att träffa någon då du kan göra det precis var du vill och när du vill.

Användandet av dejtingappar som Tinder, Bumble och Happn är högt i Sverige (över 50% av alla som är singlar och vill dejta) och finns du på någon (eller alla) av dessa så har du högre chanser att träffa någon ny.

  • Se till att din profil är ifylld med all relevant information, och att du har en attraktiv presentation.
  • Använd profilbilder. Flera. All statistik pekar på att mellan 3-5 bilder är optimalt. Den som besöker din profil vill se hur du ser ut, i olika vinklar och situationer. Med andra ord bör du välja dina bästa bilder och ha flera i din profil.
  • Var aktiv så ofta du kan, men prioritera gärna Söndagar och Måndagar – två dagar som oftast har flest aktiva användare.

Av alla dejtingappar som finns så är dessa 3 några av de bästa som används av många tjejer och som är bra för dig som vill dejta en ny tjej.

Så.. Singel och redo att träffa en ny tjej? Då är det nu i Januari du definitivt ska börja dejta lite mer!

Mer dejtingtips för killar: